Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De ultieme gids voor uitgaan in Best

Best is een bruisend dorp in Noord-Brabant waar je tal van mogelijkheden hebt om een gezellige avond uit te beleven. Of je nu houdt van een avondje stappen, een culturele activiteit of een ontspannen etentje, Best heeft voor ieder wat wils. In deze blog nemen we je mee langs de leukste uitgaansgelegenheden en evenementen die Best te bieden heeft.

Populaire locaties

Café de Sport

Café de Sport is een van de bekendste kroegen in Best. Dit gezellige café is de ideale plek voor een avondje uit met vrienden. Met een uitgebreide drankkaart en regelmatig live muziek is er altijd iets te beleven. Op vrijdag- en zaterdagavond stroomt het café vol met zowel locals als bezoekers van buitenaf, wat zorgt voor een levendige sfeer.

Eetcafé De Bonte Koe

Voor wie van lekker eten houdt, is Eetcafé De Bonte Koe een absolute aanrader. Dit sfeervolle eetcafé biedt een uitgebreid menu met heerlijke gerechten, van traditionele Nederlandse kost tot internationale specialiteiten. Het vriendelijke personeel en de ontspannen ambiance maken het tot een fijne plek voor een etentje met familie of vrienden.

De Tapperij

Als je op zoek bent naar een plek met een uitgebreide selectie aan bieren, dan moet je bij De Tapperij zijn. Deze bruine kroeg heeft een indrukwekkend aanbod aan speciaalbieren, zowel van de tap als op fles. De gezellige inrichting en het gastvrije personeel zorgen ervoor dat je je hier snel thuis voelt. Ideaal voor een borrel na een drukke werkweek of een avondje uit met vrienden.

Evenementen

Best Kept Secret

Een van de grootste evenementen in Best is het jaarlijkse muziekfestival Best Kept Secret. Dit driedaagse festival trekt bezoekers van heinde en verre en biedt een gevarieerd programma met nationale en internationale artiesten. Het festival vindt plaats in het prachtige natuurgebied de Beekse Bergen, wat zorgt voor een unieke festivalervaring. Naast muziek is er ook veel aandacht voor lekker eten en drinken, met tal van foodtrucks en pop-up restaurants.

Kermis Best

De kermis in Best is een jaarlijks terugkerend evenement dat jong en oud trekt. Met tal van attracties, spelletjes en eetkraampjes is er voor iedereen iets te beleven. De kermis vindt meestal plaats in de zomer en zorgt voor een week vol gezelligheid en plezier in het centrum van Best. Het is de perfecte gelegenheid om samen met familie of vrienden een leuke dag te beleven.

Cultureel Festival Best

Het Cultureel Festival Best is een jaarlijks evenement waarbij kunst en cultuur centraal staan. Tijdens dit festival kun je genieten van theater, muziek, dans en beeldende kunst op verschillende locaties in het dorp. Het festival biedt een podium aan zowel lokale talenten als bekende artiesten en is een mooie manier om kennis te maken met de culturele rijkdom van Best.

Activiteiten

Wandel- en Fietsroutes

Best en omgeving lenen zich perfect voor mooie wandel- en fietstochten. Er zijn diverse routes uitgestippeld die je langs de mooiste plekjes van de regio voeren. Of je nu kiest voor een rustige wandeling door de natuur of een sportieve fietstocht, je zult versteld staan van de prachtige landschappen en pittoreske dorpjes die je onderweg tegenkomt.

Zwembad de Dolfijn

Voor een ontspannende dag uit met het hele gezin kun je terecht bij Zwembad de Dolfijn. Dit moderne zwembad biedt verschillende binnen- en buitenbaden, glijbanen en speeltoestellen voor de kinderen. Daarnaast zijn er regelmatig speciale activiteiten en evenementen, zoals discozwemmen en aquasportlessen. Een ideale plek voor een dag vol waterpret.

Escape Room Best

Op zoek naar een spannende en uitdagende activiteit? Bezoek dan de Escape Room in Best. Samen met vrienden of familie probeer je binnen een uur te ontsnappen uit een van de themakamers door puzzels op te lossen en aanwijzingen te vinden. Het is een geweldige manier om je teamwork en probleemoplossend vermogen te testen en zorgt gegarandeerd voor een unieke en spannende ervaring.

Of je nu een avondje wilt stappen, een culturele activiteit zoekt of een leuke dag wilt beleven met het gezin, Best heeft het allemaal. Met een breed scala aan uitgaansgelegenheden, evenementen en activiteiten is er altijd wel iets te doen. Dus waar wacht je nog op? Ontdek zelf wat Best te bieden heeft en geniet van een onvergetelijke tijd in dit gezellige Brabantse dorp.

Gerelateerde artikelen

Vind artikelen die aansluiten bij uw interesses

HAIX Werklaarzen Collectie 2024

De HAIX collectie werklaarzen voor 2024 biedt een breed scala aan gespecialiseerde schoenen, elk ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende beroepsgroepen. Of het nu gaat om

Geschiedenis van Best

De geschiedenis van Best: Een overzicht

Op zoek naar een reis door de tijd? Ontdek de rijke geschiedenis van Best, een charmant dorp in Noord-Brabant dat meer te bieden heeft dan men op het eerste gezicht